Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomer week Vocal Free Style bij CREA

€ 139 – € 293

“Improviseren in een vocal circle geeft een enorm gevoel van kracht! Je voelt je vrijer, meer ontspannen en zelfverzekerder, omdat de kring ruimte biedt voor speelsheid, intuïtie, saamhorigheid en feestelijkheid”, aldus docent Nicoline Snaas.

Wat doe je?
Improvisatie gaat natuurlijk over het volgen van je muzikale intuïtie, maar je kunt pas echt improviseren en vrijheid ervaren in de muziek en je stem, als je de onderliggende structuur van je lied hebt herkend. In de jazz ben je gebonden aan de akkoorden, riffs, melodie en tekst van je lied. Om met al die elementen vertrouwd te raken, oefen je eerst met Afrikaanse ritmes en doe je muzikale spelletjes. Daarna ga je soleren en improviseren op eenvoudige jazzschema’s van standards als ‘Summertime’, ‘Autumn Leaves’ en ‘Fly Me To The Moon’. Zodra je vertrouwd bent met de structuur van je lied kun je de noten loslaten en gaan improviseren!

In deze week zullen we ook werken met yoga en bewegings docent Nell Berger. De stem is onlosmakelijk verbonden met je lichaam. Vrijheid kan je nog meer ervaren als je flexibiliteit en soepelheid in je lijf weet te plaatsen.

Prijs  €154/231/308

Meer info vind je op de site van CREA

Gegevens

Begin:
8 juli 2019 | 08:00
Einde:
12 juli 2019 | 17:00
Kosten:
€ 139 – € 293
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.crea.nl/courses/muziek/vocal-free-style/

Locatie

CREA
Nieuwe Achtergracht 170
Amsterdam, 1018WV
Bekijk de site van Locatie

Organisator

CREA
Telefoon
0205251414
E-mail
zomer@crea.uva.nl
Bekijk de site van Organisator