Coaching

Privé zangles

We werken aan je stem en stembereik, ademhalingstechniek, lichaamswerk,  houding en presentatie. Ik begeleid je zo nodig op piano. Voor privélessen reken ik een vaste prijs per les. Korting is mogelijk voor studenten en mensen met weinig budget. We spreken af hoe vaak je komt, je kunt ook kiezen voor een strippenkaart voor 6 of 10 lessen. Losse les 65 euro. De lessen geef ik in een zangstudio bij Meneer de Wit, Baarsjesweg 202 in Amsterdam.

Zingen zonder Zorgen

Een masterclass workshop voor mensen die liedjes willen (leren) zingen. Een zorgeloze stap naar het overwinnen van podiumangst. In huiskamersetting met pianist.

De formule is als volgt:

Start van de les met warming up van het lichaam en van de stem. Stretching, gronden, adem en stem in het lichaam laten komen. Alles gericht op ontspanning en plezier. De 2 belangrijkste pijlers om je stem vrij te laten. We zingen canons en (meerstemmige) liedjes uit allerlei windstreken.

Nicoline creëert de veiligheid en met een knipoog kan ze je verleiden om uit je comfortzone te stappen.

Daarna luisteren we naar elkaars lied waarbij je wordt begeleid door allround pianist Michiel Daalderop. Michiel kan je in alle stijlen begeleiden. En neemt je vriendelijk mee om je lied prettig te kunnen zingen. De kracht van deze formule is dat Nicoline je coacht naar een nieuwe benadering van het lied, tekst, stemtechnisch, lichaamsgerichte aanwijzingen kunnen je helpen om je stem in het lied vrij te maken. Je leert van elkaar.

Elk seizoen start een nieuwe serie waarbij je kunt instappen. Ook losse lessen zijn mogelijk.

Neem contact op met Michiel Daalderop

Coaching voor zangers

Als je zingt werk je niet alleen met je stem en je lijf, je hebt ook nog eens rekening te houden met allerlei technieken. Bijvoorbeeld hoe je jezelf presenteert, hoe je je microfoon gebruikt, hoe je je vrijheid vindt om te improviseren. Ik kan je daarin coachen, zowel individueel als in een groep.

Wil je meer weten? Neem contact met mij op.