Bedrijfstrainingen

Regelmatig mag ik workshops en stemtraining geven in bedrijven, vaak als onderdeel van teambuilding maar ook voor de lol. Voor veel mensen is zingen met elkaar in het begin eng. Ik begin met speelse oefeningen en na een kwartier worden mensen al wat losser.
Met de groep onderzoek ik wat er nodig is om bijvoorbeeld samen een stuk te zingen. Iedere keer weer is het verbazingwekkend hoe makkelijk dat gaat! Deelnemers zijn verrast over hun eigen creativiteit en die van hun collega’s.

Is het een training om in het openbaar te leren spreken, dan ga ik een stapje verder. Dan studeren we een lied in en ik laat dat solo zingen. Door feedback op het zingen creëer ik de link met het presenteren voor groepen.

Voor wie heb ik dit al gedaan?

Openbaar Ministerie – Kees Izelaar Exodus (opvang & hulp (ex-)gedetineerden) – Gotschal Trainingen – CSR (conferentie Chronic Stress Releaving) – Symfora Groep (studiedag) – ROC Amsterdam (teambuilding docenten) – Gemeente Heerhugowaard – Waterschap de Dommel – Unilever Intact (TA-opleiding) – Heavenly Creature – Hanzecollege – HPD (Human Potential Development) – Care to move – Dimence (opleiding voor psychiaters) – (v/h) Hogere Economische School Amsterdam – KSG Berenschot (bureau gedrags- en organisatieverandering) – De Baak (opleiding en training management) – VNO-NCW – Kunstenaars en Co – Stichting Swing (promotie muziekimprovisatie) – IKEA – FNV Bondgenoten – Van der Valk Restaurants – V&D -Mercure Hotels Nederland – ABN AMRO – Ministerie van VROM – FNV Kiem – VVOCM (Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck)

Meer informatie? Stuur mij dan een e-mail met uw vraag of bel mij.