Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zingen zonder Zorgen Callantsoog

26 november | 10:0012:30

Vrijdagochtend 26 november Zingen Zonder Zorgen bij de Vloedlijn in Callantsoog.

“Een zorgeloze stap naar het overwinnen van podiumangst in huiskamersetting met pianist.”

10.00-12.30

Koffie is klaar om 9.45

Kosten: 75 euro

Maximaal 6 deelnemers

Locatie: Hetty en Odette, Vloedlijn 32.

Wat kan je verwachten? 6 (deelnemers) zanglessen ineen in deze Zingen zonder Zorgen les. Een masterclass setting waarbij je een zangles hebt met toehoorders. Door naar elkaar te luisteren krijg je meer mee dan je in 1 priveles zou krijgen. Je krijgt les van een zeer ervaren vocal coach en zangeres. Haar specialiteit is de stem vrij krijgen in een lied.

De formule is als volgt:

Start van de les met warming up van het lichaam en van de stem. Stretching, gronden, adem en stem in het lichaam laten komen. Alles gericht op ontspanning en plezier. De 2 belangrijkste pijlers om je stem vrij te laten.

Nicoline Snaas creëert de veiligheid en met een knipoog kan ze je verleiden om uit je comfortzone te stappen. website Nicoline

Daarna luisteren we naar elkaars lied waarbij je wordt begeleid door allround pianist Michiel Daalderop. Michiel kan je in alle stijlen begeleiden. En neemt je vriendelijk mee om je lied prettig te kunnen zingen. De kracht van deze formule is dat Nicoline je coacht naar een nieuwe benadering van het lied, tekst, stemtechnisch, lichaamsgerichte aanwijzingen kunnen je helpen om je stem in het lied vrij te maken.

Je lied graag in overleg kiezen met Nicoline en Michiel. Er is een database met liedjes aanwezig.               Registratie en info:     Michiel    06-47795045

Gegevens

Datum: 26 november

Tijd: 10:00 – 12:30

  • Evenement Categorie: