Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amsterdam Vocal Circles (geannuleerd)

15 maart 2020 | 16:0017:00

Vondelkerk

4 keer per jaar Amsterdam Vocal Circle. Van 16.00 tot 17.00 in de Vondelkerk. Zingen vanuit je hart – een bevrijdend genoegen. Wil je erbij zijn? Kijk dan op Facebook Amsterdam Vocal Circles voor de update over de lokatie en de tijd. Of kijk naar dit filmpje

15 maart in de Vondelkerk. Deze bijeenkomst wordt conform de RIVM richtlijnen geannuleerd. De Vondelkerk is gesloten.

Toegang: vrijwillige bijdrage (min 5 euro) deze donatie gaat naar het rode kruis. De donatie kunt u alsnog doen via https://doneer.rodekruis.nl/doneer

Concert en vocale workshop waarin je zingt met mensen die je niet kent.
Als je wel eens zingt, weet je wat zingen met je doet. Je voelt je vrij en gelukkig, je bent even los van al je beslommeringen. Samen zingen voegt daar nog iets aan toe: je laat de ander horen wie je bent en er ontstaat er iets dat je niet voor mogelijk had gehouden.

Dat is precies waar het om draait bij Circlesinging. Je zingt met een groep mensen die je (waarschijnlijk) niet kent. Nicoline Snaas zorgt voor een veilige atmosfeer en de muziek doet de rest. Je gaat aan de slag met ritmes, melodieën en grooves en zo ontstaat muziek die niemand ooit heeft gehoord. Muziek die je verrijkt en verbindt, muziek die je samen maakt, zonder noten, maar met hart en ziel.

Of je nu zingt onder de douche, tijdens het koken of in een koor, Circlesinging is een ervaring die je niet wilt missen. Bobby McFerrin, die iedereen kent van ‘Don’t worry be happy’, ontwikkelde Circlsinging. McFerrin is dé meester in vocale improvisatie. Hij is in staat met groepen een muzikale belevenis te creëren die iedereen verrijkt en die de deelnemers nog lang in hun hart meedragen.

In de Vondelkerk is Nicoline Snaas de facilitator van de sessies. Ze verzorgt vocale workshops met koren en groepen, is zangeres en ze schrijft muziek. Nicoline heeft de bijzondere gave om een groep vocaal naar een ander niveau te brengen. Een niveau waarop zingen vooral een bevrijdend genoegen is. Balsem voor de ziel.

Gegevens

Datum: 15 maart 2020

Tijd: 16:00 – 17:00

  • Evenement Categorie:
  • Locatie

    Vondelkerk